Blij verrast zijn we door de gulle gift van ?750,- van De Handige Meeuwen aan Stichting De Cremertuin! We zijn blij en trots op hun vertrouwen in onze doelstellingen om de buurt socialer, duurzamer en groener te maken.

De Handige Meeuwen is een klusbedrijf in- en voor Utrecht West. Jaarlijks proberen zij hun uitstoot te compenseren. Doordat ze bewust kiezen voor Utrecht West als werkgebied rijden ze al veel minder kilometers dan gemiddeld. Zo heeft hun schilder afgelopen jaar maar 3 keer getankt.

Ondanks deze, en andere keuzes, is er nog steeds ruimte voor meer groen in het bedrijf en in de wijk. Daarom steunen ze graag initiatieven zoals de Cremertuin.

Als Stichting Cremertuin zullen wij met deze gift in 2019 waarschijnlijk een aanzet maken met het realiseren van een boomhut voor kinderen, naast het Tiny Forest, met het doel om de natuurbeleving bij kinderen nog aantrekkelijker te maken.