Vandaag is in de Cremertuin het Tiny Forest geplant. De leerlingen van groep 5 van De Catharijnepoort zijn de Wilde Wachters van het Tiny Forest. Ze hielpen dan ook mee met het planten. Samen met de vrijwilligers van het Tiny Forest en de Cremertuin hebben ze 600 boompjes geplant. RTV Utrecht filmde de gebeurtenis (bericht en filmpje).

Na het planten is de grond rond de bomen afgedekt met stro, om zo de groei van onkruid tegen te gaan.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat kinderen tussen de kleine boompjes gaan spelen. En ook het stro moet blijven liggen. Let hier dus op!

Er is ook nog een lading verse pallets bezorgd, dus er kunnen weer hutten gebouwd worden. Er kan gebouwd worden tussen de drie wilgen aan het spoor, langs het hek, en op de kopse kant van het Tiny Forest bij de ingang (en dus niet op het gras of in het zand). Het bouwen is op eigen risico. Let bij het bouwen goed op de splinters en spijkers die in het hout zitten.

Foto’s: Serge en Kim