Afgelopen oud- en nieuw hebben we grote schoonmaak gehouden en alle (deels onveilige) bouwwerken ontmanteld en opgebrand. Maar de kinderen willen natuurlijk weer bouwen. En dat kan vanaf april! Onze sponsor, de RET (van de Cartesiusweg) brengt weer een grote partij pallets, die we langs het hek zullen leggen. De ruimte om te bouwen is met de komst van het Tiny Forest ietsje kleiner geworden. Je kunt bouwen tussen de drie wilgen aan het spoor, langs het hek, en op de kopse kant van het Tiny Forest bij de ingang. Bouwen is overigens wel op eigen risico. In het handboek wordt over de risico?s (en over de voordelen voor kinderen ?) geschreven.
Wie (van de ouders met timmerende kinderen) wil af en toe eens een extra veiligheidsrondje lopen, checken op uitstekende spijkers, andere onveilige situaties. En ook de rituele ontmanteling en grote oud- en nieuw fik coordineren? Mail ons!