De subsidieaanvraag is ingediend!

Nu de NS in principe akkoord is met het gebruik van de grond is er weer een nieuwe mijlpaal voor de Cremertuin: de subsidieaanvraag, die Serge heeft geschreven, is ingediend. Nu maar duimen dat hij wordt ingewilligd!

Afgelopen zondag hebben we met een aantal belangstellenden de stand van zaken besproken buiten in het zonnetje bij Stichting Emma. Serge heeft hier de subsidieaanvraag toegelicht. Verschillende mensen hebben hem gelezen en hun commentaar gegeven.

Klik hier om de aanvraag te lezen.
Voor de oplettende lezer: hij is aangevraagd op naam van Stichting Emma, omdat het oprichten van een eigen stichting voor de Cremertuin voor de deadline niet meer haalbaar was. Maar dat is een van de volgende stappen.

Handen uit de mouwen
Ook gingen zondag al de handen uit de mouwen! De eerste rommel is opgeruimd en de eerste planten zijn geplant: Aardperen. Aardperen? Ja die bestaan (http://nl.wikipedia.org/wiki/Aardpeer), en je kunt ze blijkbaar nog eten ook, vertelde Ingeborg van de Wilgenhof ons.