Cremertuin gesloten voor BBQ’s en feestjes

Met dit mooie weer is het heel erg prettig om af en toe naar de Cremertuin te kunnen. Wij willen graag deze mogelijkheid behouden en willen jullie graag herinneren aan de afspraken over het gebruik van de Cremertuin.

Tuinieren

Het is natuurlijk mogelijk je eigen tuintje te onderhouden maar doe dit bij voorkeur alleen, op ruime afstand van anderen en het liefst wanneer het niet al erg druk is.

Spelen

Vooralsnog is het mogelijk dat de Cremertuin wordt gebruikt als speelruimte, maar ook hier zijn duidelijke afspraken noodzakelijk:

  • Kom zo veel mogelijk als het niet al erg druk is
  • Als het al druk is in de Cremertuin verzoeken wij u uw kinderen elders buiten te laten spelen.
  • Kom bij voorkeur alleen met eigen kinderen; de Cremertuin is onder de huidige omstandigheden niet geschikt voor verjaardagsfeestjes en grootschalige speeldates.
  • De trampoline is bedoeld voor maximaal 3 kinderen, als er meer kinderen zijn moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt over wie er hoe lang op de trampoline mag.
  • Voor oudere kinderen die zonder begeleiding van ouders komen geldt ook dat het niet de bedoeling is om in grote groepen te komen en te lang te blijven hangen. Als uw kinderen zonder begeleiding naar de Cremertuin komen, verwachten wij van u dat u met uw kinderen in gesprek gaat over wat ze doen in de Cremertuin en wat verstandig is. Er wordt nu nou eenmaal sneller overlast ervaren dan normaal het geval is.

Wij volgen hierin, zoals eerder op de website vermeld, de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid.
 

Overig gebruik

De Cremertuin is voorlopig gesloten voor activiteiten als feestjes of barbecues. Alle activiteiten waarbij 1,5 afstand houden niet mogelijk is zijn vanzelfsprekend ook in de Cremertuin nu niet toegestaan.


Als we ons allemaal aan deze afspraken kunnen houden, kan de Cremertuin hopelijk in deze moeilijke periode de oase blijven die velen van ons juist nu zo hard nodig hebben. 

Met groene groet,

Het Cremertuinbestuur