Het zal je niet ontgaan zijn dat de lente in de lucht hangt! Graag nodigen we je daarom uit voor de seizoensopening van de Cremertuin op zaterdag 28 maart.

Tussen 14 uur tot 17 uur ontmoeten we elkaar om bij te kletsen, je tuintje te inspecteren en om gezamenlijk wat klussen op te pakken om de algemene gedeeltes van de tuin weer lente- en zomerklaar te maken. Ook als je maar een uurtje kunt, ben je van harte welkom! We hopen op een mooie opkomst. Neem eventueel thee, koffie, koek en/of een borrel mee!

Klik hier om je aan te melden via Facebook

Heb je voor dit jaar extra tuingrond aangevraagd? Op 28 maart is ook duidelijk of dat mogelijk is en waar die extra grond beschikbaar is (we doen ons best de indelingspuzzel begin maart al rond te hebben en te mailen).

Agenda

Zet ook alvast in de agenda: Zaterdagmiddag 9 mei ‘Stekjesmiddag Cremertuin. Deze middag kan je in de Cremertuin je overschot aan stekjes ruilen met andere tuinierders. Handig als je niet het hele jaar snijbiet wil eten!

En nu je je agenda toch bij de hand hebt; dit alle klusdagen van 2015 op een rijtje:

(Over al deze dagen hoor je t.z.t. nog meer)

Tot zaterdag 28 maart!

L?tsen, Floris, Liesbeth, Ties
Bestuur Cremertuin